Meer afspraken nodig? Bestel ze hier!

Wil je groeien en heb je meer omzet nodig? Dan heb je sales nodig en daarom ook leads en afspraken! Wij helpen jou daarbij!

Stap 1

Bestel hieronder jouw aantal afspraken en je ontvangt binnen twee werkdagen een intakeformulier per mail.

Stap 2

Vul dit formulier in en lever het ons aan zodat wij weten wat jouw doelgroep is, wie en hoe wij ze moeten benaderen en wat jou uniek maakt.

Stap 3

We gaan aan de slag met het genereren van leads vanuit jouw LinkedIn. De leads die we genereren, volgen we op om jou te voorzien van goede afspraken.

Stap 4

We voorzien jou naast leads en afspraken van data, naamsbekendheid en netwerkuitbreiding dat in een rapportage met je wordt gedeeld.

kies hier jouw pakket

Wij werken via LinkedIn met de module, sales navigator. Deze dien jezelf aan te maken via LinkedIn. (1e maand kosteloos)

€240,-

Per maand

€480,-

Per maand

€720-

Per maand

MAATWERK; Ben je op zoek naar; communicatie, maatwerk en nog méér leads en afspraken? Dan kun je contact met ons opnemen of een offerteaanvraag doen.

veelgestelde vragen

Wij werken via jou LinkdIn profiel. Wij vragen met het intakeformulier tevens om jouw inloggegevens. Zo beheren we jouw account op een professionele manier. 

Ja, zeker kan dit! Doordat we jouw sales navigator account beheren. Kun je precies zien en volgen wat wij voor je doen. 

Wij streven binnen 1 maand de aantal leads en afspraken te hebben behaald. Dit kan afwijken tijdens kerst en zomervakanties. 

Voor vragen neem contact met ons op.

linkedin leadgeneratie werkt!

linkleads